onsdag 17 september 2008

Oskar slaktar heliga kor!

I Västerbottens-Kuriren idag:


Det är för övrigt Fabian Göransson som textat.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet inte jag. När Crumb dök upp så var det ungefär som när man suttit alldeles för många människor i ett rum och först när fönstret öppnas inser man hur kvavt det var innan. Det är svårt att göra sej kvitt den upplevelsen. Men jag tycker fortfarande att det är kul att läsa Crumb när jag kommer över nåt som jag inte läst förr.

Och hans skildringar av gamla bluesmusiker är - öhm - geniala.

//Forsmark

Oskar Forsgren sa...

Dem har jag inte läst, men det betvivlar jag inte att de är. Han har ju uppenbarligen talang, men jag gillar inte hur han använder den i mycket av det jag läst. Men smaken är ju olika. Visuellt gillar jag honom dock mycket.

Jag läste för övrigt igenom de senaste månaderna av din blogg igår kväll, hade glömt bort den ett tag. Mäkta underhållande och kul med teckningar till! Du är tillagd i länklistan nu också.

Anonym sa...

Jag förstår absolut dina invändningar. Men mycket handlar ju också om tidsandan. Jag ser om mycket film nu från samma tid som "Five easy pieces" tex som inte på något sätt är lika fräck och frän som den var första gången man såg den. Nu är den bara rolig för att se Jack Nicholson som ung.

//Forsmark