söndag 14 september 2008

Nu grönskar det


Nån gång i slutet av sommaren hade jag ingenting att göra, så vad är då naturligare än att skissa en egen version av Hulken? Just det, ingenting. När jag hade gjort det insåg jag att jag måste rita en hulkinna också. För några veckor sedan bläddrade jag fram den gamla skissen och tuschade och färglade lite, fortfarande på en skissartad nivå. Man vill ju inte att en skiss ska se ut som en färdig teckning. Uppe till vänster syns min 11-åriga kusin Hedda, för först var det tänkt att sidan skulle fyllas med snabbskisser av människor. Men se, så blev det inte. Man kan aldrig veta hur det går när man skissar.

6 kommentarer:

Rein sa...

Får jag fråga hur fan hulkinnans BH höll när hon växte? Den borde ha spräckts, jag är sjukt besviken, realism är något serier aldrig får tappa.

Oskar Forsgren sa...

Förmodligen tog både Hulken och Hulkinnan på sig sina rosa "kläder" (i en nyans särskilt utvald för att matcha den päronsplittgröna hudtonen) efter att deras ordinarie kläder spruckit. Jag personligen brukar inte ha en sönderriven gardin lindad runt höften.

Rein sa...

jag vill se mer kuk också!

Oskar Forsgren sa...

*host* Mensåattehh...

Oscar Hjelmgren sa...

Är det inte ditt eget fejs på Hulkenkroppen?

Oskar Forsgren sa...

Inte avsiktligen. Men ofta lånar ju tecknade figurer drag av konstnären bakom dem. Om jag t.ex. är väl förtrogen med hur min näsa ser ut underifrån är det ju lättare att rita den än att hitta på en helt annan.