torsdag 22 januari 2009

Folkstorm

Nu blir jag upprymd! Jag kom att tänka på textraden "The children begins to laugh" från Takidas "Handlake village" igen och googlade för att se om någon hade en förklaring. Jag fick förstås upp mitt gamla inlägg om detta och hade fått tre kommentarer som jag inte tidigare sett, samt en på inlägget om Curly Sue, från folk som googlat fram dem. Överraskande nog höll en med, inte det minsta överraskande nog hade en tagit mig på fullaste allvar och förbisett raljeriet i mina försök att förstå innehållet i texten till Curly Sue.

Tänk om jag har fått fler kommentarer från okända som jag inte sett? Varför har inte Blogger likt Wordpress en funktion där man ser de senaste kommentarerna överst på sidan?

Edit: (Jag menar förstås just "upprymd", över kommentarerna jag fick. Inte upprörd, över det dåliga i att funktionen saknas.)

9 kommentarer:

Hedvig sa...

Jag tycker också det är dumt att blogger inte har nån sån funktion. :S Jag har fått kommentarer som jag inte sett förrän typ en månad efter att de postats. Känns lite trist.

njakol sa...

"inte det minsta överraskande nog"

kan man verklgen säga så?

Oskar Forsgren sa...

Det vet jag inte, har aldrig provat. Att skriva det gick dock utan problem.

Rein sa...

Jag läste kommentaren på takida-inlägget och blev lite upprörd, hade hon bara haft en användare så skulle jag sökt upp och terroriserat för hennes gränslöst dåliga musiksmak.

Oskar Forsgren sa...

Jag bryr mig inte om folks smak, man får väl tycka vad de vill men hon förstod uppenbarligen inte ironi.

Myrsloken sa...

Man får faktiskt inte tycka vad man vill. Att gilla takida är objektivt sorgligt.

Rein sa...

Men jag är en uttalad kulturfascist å andra sidan.

Anonym sa...

Både i Blogger och Wordpress kan man ju välja att få ett mail varje gång någon skrivit en kommentar på ens blogg..

Oskar Forsgren sa...

Okej, det är ju nästan lika bra. Ska kolla det.