måndag 17 mars 2008

Smurforna


Teckning jag gjorde nyss.

8 kommentarer:

Ellika sa...

jag älskar den! åhh! går det att typ få köpa den som t-shirttryck eller nåt? detta är lätt det snyggaste jag sett i år!

Oskar Forsgren sa...

Det kanske man skulle göra, ska fundera allvarligt på det.

Oskar Forsgren sa...

Vad har du för storlek? Och var du även intresserad av den där bilden med en tjej som sparkar en väskryckare i skrevet som jag har på Apberget?

Sara H sa...

ja det är så löjligt att átt va tjej är ett karaktärsdrag på den manliga normen. men just den här idén är redan gjord av allas vår fantastiska nanna johansson. kolla här: http://fulheten.com/yesvihar.html scrolla ner lite..

Ellika sa...

haha det hade jag glömt, vad kul att min spontana reaktion på snygga bilder är att jag vill ha dom på en tröja. jag är framförallt intresserad av den här, dock. Small brukar vara en storlek som funkar på mig, men det beror ju på vad det är för modell liksom. om du kan fixa ett t-shirttryck kan jag ju betala för själva trycket, och så kan jag köpa tröja själv :)

Oskar Forsgren sa...

Attans också! Jag tyckte väl att det var för bra för att jag skulle ha kommit på det själv. Det måste ha gått till så att jag läste den för några månader sedan, glömde bort den och sen kom jag att tänka på den när jag tittade på Fulheten igen förra veckan, fast då på andra bilder. Då får den väl katalogiseras som fanart till Nanna Johansson, och det är ju inte det sämsta heller.

Oskar Forsgren sa...

Jag ska se om jag har kvar nåt sånt där t-shirttryckpapper.

Anonym sa...

Vill också ha denna på tröjtryck.