onsdag 23 juli 2008

Skäggig asiat

Här är ett självporträtt från tiden då jag var som allra lurvigast, innan skägget fick stryka på foten. Tydligen var det också då jag såg som mest ut som en mongolisk krigarhövding eller en sjörövare från Singapore.

5 kommentarer:

Axl sa...

Du är grym, många sköna illustrationer. Det vore kul om du kunde få plats med ett fyrahundrasidors watchmen-epos i Herman Hedning :) Har du fler serier på nätet som man kan läsa?

Oskar Forsgren sa...

Hej, Axl! Jag kollade lite på din blogg, snygga illustrationer - häftigt med kontrasten mellan de stiliserade figurerna och den mer djupskapande färgläggningen. Jag har några serier och illustrationer här och lite bilder på min hemsida, men jag har tänkt utöka den i framtiden med fler serier.

Jag gillar Lars & Maxim, har du några andra teckningsjobb också?

Oscar Hjelmgren sa...

Läckert! En taliban från Bäck.

Axl sa...

Tjena Oskar,

Jag svarar här igen (så ser det ut som att du får massor av kommentarer). Tack för de fina orden. Jag har för närvarande inga andra serietecknargigg, bara enstaka tråkiga illustrationsjobb för att betala räkningarna. Du verkar ha rätt många järn i elden. Bra bra.

Vann ni något växthus förresten?

Oskar Forsgren sa...

Jag har inte hört någonting från Villaägarna, så det är väl inte så hoppfullt.

Men du lever alltså på tecknandet? Jag bor hemma och har räknat med att det kan ta ganska lång tid innan man kan livnära sig som frilansillustratör. Men jag ska gå med i illustratörcentrum så når man förhoppningsvis några fler uppdragsgivare.